Kananagitsad, fileest

Kananagitsad, fileest
Jump to recipe

Meie pere täielik hitt-söögiks on kananagitsad, just need, mis ise tehtud, värskest broileri rinnafileest, värskelt lõigatud, klopitud munasse pistetud, riivsaia-sibulapurus veeretatud ning kuumale pannile särisema pandud. Seejärel sõelal nõrgunud ning mõnus amps ootab söömist, kahte kord pole vaja kutsuda. Kui mul filee on sulama võetud, siis läheb suuremaks pommiseks iga ühe poolt: “Kananagitsad on õhtusöögiks, jah?!!!”, “Tee kananagitsaid”, “Teed juba kananagitsaid?”,” “Hakkad juba nagitsaid tegema?”

Kui snäkke veel vaja, siis paneeritud vutimunad on ka head, täpselt paras suutäis.

Kui ise teha pole mahti, siis TallEgg aitab hädast välja.

Jälgi meid: