Marineeritud kõrvits

Marineeritud kõrvits

Krõmpsuv marineeritud kõrvits on imehea, värske, karge, öökülma eelse mekiga ja maitseb hea keset talve, eriti Jõulude ajal. Kogus arvestatud 3-liitri kohta: 3-liitrine pott 100 grammi suhkrut 2,5 supilusikatäit 30% äädikat või 15-20 grammi sidrunhapet 4 nelki kõrvitsat poti ääreni täitmiseks vett Täita pool potti 

Kihiline tuunikalasalat

Kihiline tuunikalasalat

Jahutav ja toitev kihiline tuunikalasalat palavasse suvepäeva

Soe kartulisalat

Soe kartulisalat

Üks sadadest kartulisalati versioonidest – soe kartulisalat – mis peaaegu, et meenutab nädalaringvaadet: 10 kartulit paprikapulber purustatud küüslauku/küüslaugu pulbrit musta pipart soola õli Kartulid lõigata pulkadeks, segada kausis maitseainete ja õliga ja siis ahjuplaadil 180kraadisesse ahju 40minutiks, nt pöördõhuga grilliga 🙂 4 muna 200 grammi