Paneeritud vutimunad
Keedumunade veidi pikem versioon, aga see-eest maitsestatud ja oi-oi kui head on paneeritud vutimunad:
- 12 vutimuna
- 3-4 spl riivsaia
- õli*
- soola, pipart
- kurki, tomatit, rohelist… nimeta ainult, millega koos neid süüa
Keeda 10 vutimuna, piisab kahest minutist mulisemisest, jahuta ja koori. Klopi väikses kausis/tassis 3 vutimuna lahti, sega riivsai soolaga. Keedetud muna tuleb pista lahtiklopitud muna sisse, seejärel veereta riivsaias ja prae kuumas õlis natuke aega. Paksema paneeringu saavutamiseks tuleb mitu korda riivsaia ja kuuma õli sisse pista. Hoiustada restil, et üleliigne õli maha tilguks.
Serveerida endale meelepäraste lisanditega. Paneeritud vutimunad on maitsvad nii soojalt kui ka külmalt.
* Juba kord kuumutatud ja ära jahtunud õli palun teistkordselt mitte kasutada, pole tervislik.
Jälgi meid: