Soe kartulisalat

Soe kartulisalat

Üks sadadest kartulisalati versioonidest – soe kartulisalat – mis peaaegu, et meenutab nädalaringvaadet:

  • 10 kartulit
  • paprikapulber
  • purustatud küüslauku/küüslaugu pulbrit
  • musta pipart
  • soola
  • õli

Kartulid lõigata pulkadeks, segada kausis maitseainete ja õliga ja siis ahjuplaadil 180kraadisesse ahju 40minutiks, nt pöördõhuga grilliga 🙂

  • 4 muna
  • 200 grammi grillitud/suitsutatud linnuliha
  • pool pikka kurki
  • 10 kirsstomatit

Munad keeta, liha ja kurk lõigata meelepärasteks tükkideks, vutimunad ja tomatid lõigata sektoriteks ning kausis kallata üle kastmega:

  • 1 marineeritud kurk
  • 1 spl sinepit
  • 300 grammi maitsestamata jogurtit või hapukoort (olenevalt lahjema joone eelistustest)
  • väike sorts marineeritud kurgi vedelikku (Salvesti maitselt mahe on täitsa paras)
  • soola, pipart, näpuotsaga suhkrut

Kui kartulid on valmis saanud, head isu! Soe kartulisalat on parim siis, kui kartulid on veel kuumad. Maitserohelisega ei tasu koonerdada

Hakitud salati osad enne kastemga üle kallamist. Soe kartulisalat

Jälgi meid: