Soe kartulisalat
Üks sadadest kartulisalati versioonidest – soe kartulisalat – mis peaaegu, et meenutab nädalaringvaadet:
- 10 kartulit
- paprikapulber
- purustatud küüslauku/küüslaugu pulbrit
- musta pipart
- soola
- õli
Kartulid lõigata pulkadeks, segada kausis maitseainete ja õliga ja siis ahjuplaadil 180kraadisesse ahju 40minutiks, nt pöördõhuga grilliga 🙂
- 4 muna
- 200 grammi grillitud/suitsutatud linnuliha
- pool pikka kurki
- 10 kirsstomatit
Munad keeta, liha ja kurk lõigata meelepärasteks tükkideks, vutimunad ja tomatid lõigata sektoriteks ning kausis kallata üle kastmega:
- 1 marineeritud kurk
- 1 spl sinepit
- 300 grammi maitsestamata jogurtit või hapukoort (olenevalt lahjema joone eelistustest)
- väike sorts marineeritud kurgi vedelikku (Salvesti maitselt mahe on täitsa paras)
- soola, pipart, näpuotsaga suhkrut
Kui kartulid on valmis saanud, head isu! Soe kartulisalat on parim siis, kui kartulid on veel kuumad. Maitserohelisega ei tasu koonerdada
Jälgi meid: