Kotlet, see kõige parem

Kotlet, see kõige parem
Jump to recipe

Hakklihatoidud on sageli kindla peale minek, kõik söövad, keegi ei pirtsuta, maitse on ka suurepärane. Piisavalt pruun kotlet on silmale ilus, lõhnab hästi, suu nurka tekib tahes tahtmata tilk. Hakk-kotletid on maitsvad, kuid kätega nende vormimine oli minu jaoks tüütu, käed lihased, suurused kippusid varieeruma. Burgeri vahele valmistamiseks ilusa ümmarguse saavutamine polnud üldse lihtne, kiirus muutus olematuks ja kõht korises samal ajal nõudlikult. Kotletipress on hädavajalik köögiabiline.

Korralik kuhjaga supilusika täis kotletitainast küpsetuspaberi ribale, teine küpsetuspaber peale tõsta, press kinni suruda ja kotlet on valmis, kallata otse kuumale pannile või kuhugi ootele. Järgmine. Käed on puhtad, kotletid on oivaliselt ümmargused, ühesugused, kerge mustriga, silmale ilus ja see kiirus kotleti vormimisel. Pannile on neid ka lihtne labidaga tõsta.

P.S. Kui plaanid hakkliha masinat kasutada nii hakkliha tegemiseks kui ka taina segamiseks, siis riivsaia tohib läbi hakklihamasina lasta väga vähe haaval. Kiiresti ja palju korraga lisades kiilub masin kinni ja läheb katki, olen seda teinud, vabandust Braun, aga ma kiiresti tellisin vajaminevad hammasrattad ja kotletitegu jätkub. Ma suudan alati köögimasinate piirid üles leida… .

Kotletid ja pannkoogid on alati käsikäes käinud

Jälgi meid: