Ameerika pannkoogid, pisikesed, pehmed, paksud

Ameerika pannkoogid, pisikesed, pehmed, paksud
Jump to recipe

Ameerika pannkoogid on pihku mahtuva suurusega, ei ole pealt üldse rasvased, ei keerdu ümber sõrme ja on hammustades pehmemast pehmemad. Ilma moosi või siirupita pole eriti magusadki. Kui tainas õhtul valmis teha, saab neid üsna hästi hommikul pannile panna ja sooje värskelt küpsetatud pannkooke enne kodust lahkumist süüa.

Ameerika pannkoogid vahtrasiirupiga on klassika, kuid lihtsalt hea moos või marjad-puuviljad on samuti suurepärased. Soe pannkook ja marjajäätis tundub veelgi parem idee, kuid see jääb siiski rohkem nädalavahetuse pikaks hommikuks, mitte argipäeva iga-minut-arvel ärkamisjärgsesse aega.

Kui pisikesed ja õhulised ameeriklased vajavad vahelduseks üle panni kooke, siis neid saab teha nii porgandi kui ka kõrvitsaga.

83 / 100
Jälgi meid: